StoryEditorOCM
KalelargaKAMPING TURIZAM

Turisthotelovom Zaton Holiday Resortu prestižna priznanja njemačkog ADAC-a i nizozemskog ANWB-a

Piše Zadarski.hr
19. siječnja 2023. - 13:12

Zaton Holiday Resort zadarskog Turisthotela ponovno je nagrađen prestižnim međunarodnim priznanjima dodijeljenim od strane dva, za kamping turizam, najvažnija europska autokluba, njemačkog ADAC-a i nizozemskog ANWB-a. ADAC Superplatz nagradu Zaton Holiday Resort osvojio je čak 17. godinu zaredom, a nagradu ANWB Top Camping 10. godinu zaredom. Osim navedenih priznanja, Resort je bio i jedan od finalista u izboru za ANWB kamp godine (Camping van het jaar) u kategoriji internacionalni obiteljski kamp na obali te jedini hrvatski kamp kandidat za priznanje ADAC-a u kategoriji Camping Booking Award.

Navedena priznanja tradicionalno se dodijeljuju na prigodnim gala večerima u Stuttgartu i Utrechtu koje se održavaju za vrijeme trajanja sajmova CMT die Urlaubsmesse - najvažnijeg kamping sajma u Europi te sajma Vakantiebeurs - Utrecht.

Sajamskim nastupima u Stuttgartu i Utrechtu, Zaton Holiday Resort uspješno se predstavio njemačkoj i nizozemskoj kamping publici. Između ostalog, tom prilikom predstavnici Resorta informirali su posjetitelje sajma o novostima u ponudi te realizaciji novih investicija. Naime, za ovu sezonu planira se otvorenje jedinstvenog koncepta ugostiteljsko - zabavnih sadržaja u središtu resorta, projekta radnog naziva Kalelarga 4, koji će gostima pružiti vrhunska eno-gastro iskustva popraćena glazbeno – scenskim događanjima.

“Sva priznanja i nagrade koje Zaton Holiday Resort prima od stručnjaka iz industrije, gostiju i drugih važnih institucija pokazatelj su da se Resort razvija u dobrom smjeru te da se sav trud koji ulažemo u njegov razvoj isplati. Nagrade su ujedno i obveza da rastemo i razvijamo se i dalje. Upravo zahvaljujući ulaganjima u kvalitetu ponude, Resort je danas prepoznat kao predvodnik trendova u kamping turizmu i omiljeno obiteljsko odredište gostiju iz čitave Europe. U planu su investicije koje će dodatno podići kvalitetu i razinu ponude u Resortu u sljedećih pet godina s ciljem zadržavanja i povećanja konkurentnosti te pružanja dodatne vrijednosti našim gostima”, izjavila je Meri Matešić Sičić, članica Uprave Turisthotela.

Veliko je ovo priznanje za Turisthotelov kamp koji na ovaj način potvrđuje status jednog od vodećih europskih kampova. Osvojene nagrade neizostavna su motivacija u daljnjem poslovanju i odlična uvertira za nadolazeću turističku sezonu. Ovaj je uspjeh istovremeno i uspjeh za čitavu zadarsku regiju koja se time potvrđuje kao važna kamping destinacija na europskoj turističkoj karti.

02. prosinac 2023 03:58