StoryEditorOCM
KalelargaSPECIFIKACIJA TROŠKA

Turistička zajednica Zadra još uvijek ne zna koliko ih je koštao put u New York

Piše I. Ivanac
31. listopada 2023. - 18:01

Turistička zajednica grada Zadra još uvijek ne zna koliko je novaca potrošeno na prezentacijsku večeru u restoranu Delmonico‘s i putovanje zadarske delegacije u New York.

Nakon što je sada već bivši direktor TZ-a Mario Paleka dao ostavku na tu funkciju zbog negativnog publiciteta koji je snažno odjeknuo u svim medijima, od TZ-a smo zatražili kompletnu specifikaciju troškova puta u NY.

Međutim, odgovor na to pitanje nam nisu bili u mogućnosti dati jer Turističkoj zajednici još uvijek nisu ispostavljene sve fakture vezane uz putovanje. 

- Trenutno ne raspolažemo sa sveukupnim rashodima prezentacije u New Yorku zbog netom završenog događaja. Po primitku svih faktura za izvršene usluge, TZ grada Zadra dostavit će cjelovite troškove i sve ostale informacije zatražene u upitu, odgovorili su iz TZ-a koju smo također upitali i za koliko osoba je plaćeno putovanje i smještaj u NY-u, kao i to koliko su vrijedne donacije hrane koje su brojne tvrtke iz Zadarske županije donirale za večeru u NY-u.

Turističkoj zajednici smo, nakon njihovog odgovora da još nisu u mogućnosti dostaviti cjelovite troškove jer još uvijek nemaju sve potrebne fakture, poslali upit da nam dostave troškove koji su im trenutno poznati. No, na naš drugi upit nismo dobili odgovor, a odgovore ćemo objaviti čim ih dobijemo.

01. svibanj 2024 21:41