StoryEditorOCM
KalelargaUHIĆEN 24-GODIŠNJAK

U automobilu na parkiralištu zadarskog trgovačkog centra pronašli mu više od pet kilograma marihuane i kokain!

Piše B.S.
20. svibnja 2021. - 09:55

Policijski službenici Policijske uprave zadarske Odjela kriminaliteta droga u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela 24-godišnjaka, inače sa šireg zagrebačkog područja, policajci su u srijedu, 19. svibnja zatekli na parkiralištu zadarskog trgovačkog centra na Voštarnici u osobnom automobilu nakon čega je uhićen.

Tijekom kriminalističkog istraživanja, a po nalogu Županijskog suda u Zadru izvršena je pretraga njegovog vozila Volkswagen zagrebačkih registarskih oznaka, te je na skrivenom mjestu u posebno preinačenom prostoru unutar vozila, pronađeno 10 PVC vrećica u kojima se nalazila marihuana ukupne težine oko 5 306,9 grama, te oko 99,7 grama kokaina.

Pronađena droga mu je oduzeta, a zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, 24-godišnjak je po završetku kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu te predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Muškarac je od ranije poznat policiji zbog drugih kaznenih djela.

18. travanj 2024 10:11