StoryEditorOCM
KalelargaZADARSKO PODRUČJE

U krvoj tučnjavi u konobi teško ozlijeđen zadarski košarkaš (17), a dvojici je pružena liječnička pomoć! Tučnjava izbila na krizmi?

Piše B.S.
15. lipnja 2022. - 13:55

U fizičkom obračunu u jednom ugostiteljskom objektu na zadarskom području u noćnim satima u nedjelju, 12. lipnja, teško je ozlijeđen jedan maloljetnik, dok je dvojici pružena liječnička pomoć. Zbog njihove dobi policija nije izlazila s informacijama o incidentu, niti je mogla pojasniti okolnosti, no u srijedu su nakon upita službeno izjavili kako su proveli kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim hrvatskim državljaninom.

- On se sumnjiči za nanošenje teških tjelesnih ozljeda prema maloljetnoj osobi, dok se kriminalističko istraživanje i dalje nastavlja zbog utvrđivanja svih ostalih sudionika kao i svih relevantnih činjenica ovog događaja

Naime, u nedjelju, 12. lipnja u noćnim satima na širem zadarskom području  u jednom ugostiteljskom objektu došlo je do fizičkog sukoba u kojem je sudjelovalo više mlađih osoba, te je trojici maloljetnika pružena liječnička pomoć i utvrđena težina tjelesnih ozljeda.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda, protiv osumnjičenika će se nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznena prijava - rekla je glasnogovrnica PU zadarske Ivana Grbin.

Neslužbeno doznajemo da je u incidentu koji se navodno odigrao na krizmi u konobi u blizini Zadra teško ozljeđen 17-godišnji zadarski košarkaš, te da je na njega nakon sukoba oko djevojke nasrnulo više mladića. Mladić je teško ozlijeđen i podvrgnut operaciji u zadarskoj Općoj bolnici.

24. travanj 2024 17:29