StoryEditorOCM
KalelargaISTRAGA JOŠ U TIJEKU

U neredima ispred zadarske dvorane ‘Jazine‘ ozlijeđen policajac!

Piše B. S.
9. veljače 2023. - 12:23

Jedan zadarski policajac ozlijeđen je u neredima ispred zadarske dvorane ‘Jazine‘ gdje su u srijedu oko 17,30 sati izbili dok je u dvorani bio u tijeku sastanak članova Nadzornog odbora KK Zadra sa predstavnicima klubova vijećnika iz Gradskog vijeća oko trenutne situacije u klubu.

Na dijelu kolnika u Ulici Marka Marulića okupio se veći broj navijača koji su koristile zabranjena pirotehnička sredstva, narušavajući javni red i mir te, onemogućavajući nesmetan prolaz sudionicima u prometu.

- Dolaskom policije na mjesto događaja, okupljene osobe oglušile su se na više upozorenja i naredbi policijskih službenika te je su nastavile s protupravnim ponašanjem. Potom su, oglušujući se na izdane naredbe, bacajući pirotehnička sredstva u smjeru policijskih službenika, bacali i staklene boce i druge razne predmete pogodne za ozljeđivanje na policijske službenike, nakon čega su policijski službenici uporabili sredstva prisile prema većem broju osoba - rekli su u zadarskoj policiji navodeći kako je u tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica, kao i nastale materijalne štete.

 

20. travanj 2024 08:05