StoryEditorOCM
KalelargaOČEVID POKAZAO

U prometnoj nesreći kod skretanja za Petrčane, lakše su ozlijeđene dvije osobe: 67-godišnji Zadranin pijan izazvao nesreću...

Piše B. S.
16. srpnja 2024. - 13:37

U prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak oko 22 sata na državnoj cesti 306 kod skretanja za Petrčane, lakše su ozlijeđene dvije osobe: 67-godišnji Zadranin koji je izazvao nesreću i 42-godišnji Splićanin.

Prema rezultatima očevida, nesreća se dogodila kada vozač automobila zadarskih registarskih oznaka, pod utjecajem 1.38 promila alkohola, prilikom skretanja ulijevo nije propustio vozila s pravom prednosti. Uslijed toga, udario je u automobil splitskih  oznaka kojeg je vozio 42-godišnjak. Nakon sudara, automobil splitskih oznaka udario je u vozilo zagrebačkih registracija koje je čekalo u koloni, te je potom sletio van kolnika.

Oba vozača prebačena su kolima Hitne medicinske pomoći u zadarsku Opću bolnicu gdje su im utvrđene lakše tjelesne ozlijede.

Cesta je bila zatvorena do 21.37 sati, nakon čega su policijski službenici regulirali promet do 22:10 sati.

Vozaču zadarskih registarskih oznaka slijedi prekršajna prijava zbog vožnje pod utjecajem alkohola i izazivanja prometne nesreće s lakšim tjelesnim ozljedama.

08. rujan 2024 02:01