StoryEditorOCM
KalelargaNE TREBA PUNO...

U prometnoj nesreći u Ninskim stanovima teže ozlijeđene dvije osobe - vozačica neoprezno skretala, u njen auto zabio se tricikl u pretjecanju

Piše M.K.
9. kolovoza 2023. - 10:10

 

Jučer, 8. kolovoza u 13.50 sati u Ninskim stanovima, na raskrižju ulica Domovinskog rata i Put Prorokovića dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teže ozlijeđene.

Prema rezultatima očevida, sumnja se da je do nesreće došlo kada je 43-godišnja hrvatska državljanka upravljala automobilom zadarskih registracijskih oznaka, te prilikom skretanja ulijevo nije se uvjerila da tu radnju može obaviti bez opasnosti za druge sudionike u prometu uslijed čega u lijevu stranu automobila udara tricikl njemačkih registarskih oznaka koji je pretjecao vozila ispred sebe, te se tricikl odbija i udara u obližnji dvorišni zid.

Ozlijeđenom vozaču tricikla, 47-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine, te putnici na triciklu, 48-godišnjoj državljanki Bosne i Hercegovine, pružena je liječnička pomoć u zadarskoj bolnici, gdje su im utvrđene teške tjelesne ozlijede.

Protiv 43-godišnje vozačice, policija će podnijeti kaznenu prijavu zbog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

01. svibanj 2024 02:59