StoryEditorOCM
KalelargaOČEVID POKAZAO

U prometnoj nesreći u Zatonu Obrovačkom ozlijeđeno šest osoba: četiri teško, a dvije lakše. Pijani vozač nije se zaustavio na znak "stop"

Piše B. S.
11. kolovoza 2024. - 21:56

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 10.kolovoza, oko 16 sati, u Zatonu Obrovačkom, na raskrižju prometnica DC-547 i DC-54, četiri osobe zadobile su teške, dok su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

Prema rezultatima očevida, do nesreće je došlo kada je 28-godišnji hrvatski državljanin pod utjecajem alkohola upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka, krećući se prometnicom DC-547. Dolaskom na raskrižje prošao je pored znaka za obvezno zaustavljanje čime je oduzeo prednost osobnom automobilu njemačkih nacionalnih oznaka koji se kretao državnom cestom DC54, a kojim je upravljao 41-godišnji njemački državljanin.

Zbog zadobivenih ozljeda na pružanje liječničke pomoći u zadarsku Opću bolnicu upućeni su vozači, te putnici iz oba vozila, gdje su kod 41-godišnjeg vozača, te dva putnika državljanina Ukrajine, konstatirane teške tjelesne ozljede, a kod trećeg putnika državljanina Ukrajine, lakše tjelesne ozljede.

U prometnoj nesreći lakše tjelesne ozljeda zadobio je i 28-godišnji vozač, dok je putnik iz njegovog vozila u dobi od 54 godine teško ozlijeđen. U tijeku je kriminalističko istraživanje zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

image

Prometna nesreća

Zadarski.hr/Slobodna Dalmacija
27. rujan 2024 23:07