StoryEditorOCM
KalelargaOČEKUJU SE GUŽVE

U srijedu se otvara Benkovački sajam na obnovljenoj lokaciji - apelira se na vozače da poštuju smjernice i upozorenja policijskih službenika

Piše M. K.
9. travnja 2024. - 19:36

Sutra, 10. travnja u prijepodnevnim satima na novouređenom prostoru u Benkovačkom selu održava se tradicionalni Benkovački sajam.

Apeliramo na vozače da poštuju smjernice, upozorenje i savjete policijskih službenika i redarskih službi na terenu kako bi se promet nesmetano odvijao.

U cilju smanjenja prometnih gužvi, vozače savjetujemo da svoj posjet organiziraju u ranijim satima te da svoja vozila ne ostavljaju na mjestima gdje je zabranjeno zaustavljanje i parkiranje kao i da vozila parkiraju na predviđenm parkiralištima na području Benkovačkog sela - javila je zadarska policija.

Obavijesti sa savjetima za vozače objavljene su i na službenim stranicama  Grada Benkovca. 

Poštovani vozači motornih vozila!

Zbog održavanja Benkovačkog sajma u Benkovačkom Selu nadomak Benkovca, u srijedu 10.04.2024. godine u prijepodnevnim satima, naročito u vremenu od 8 do 12 sati očekuju se prometne gužve i zastoj prometa motornih vozila na slijedećim prometnicama:

DC 27 (od kružnog toka u Šopotu do ulaza u Benkovac, pa dalje kroz Benkovac prema Benkovačkom sajmu, te prometnica od Karina Donjeg do Sajma)

DC 56 (od Vojarne u Benkovcu kroz grad do Benkovačkog sajma, te u ulici Kralja Dmitra Zvonimira)

Radi sigurnog prometa molimo vozače motornih vozila za strpljenje, te da koriste ukoliko je moguće alternativne pravce za dolazak na Sajam.

 

03. svibanj 2024 11:36