StoryEditorOCM
KalelargaZULUM NA SINJORETOVU

U subotu je održan narodnjački korona-party u ‘Amneziji‘: 100-tinjak mladih Zadrana feštalo uz hit Vere Matović "Miki Milane"! Policija: Istražujemo!

Piše I. Ivanac
15. ožujka 2021. - 12:14

Zadrom se preko vikenda brzinom munje počela širiti video snimka zabave koja je navodno bila organizirana u noći sa subote na nedjelju u nekom od zadarskih noćnih klubova.

Zabava je, prema prvim informacijama, bila organizirana u bivšem narodnjačkom klubu "Stres", koji se danas zove "Amnezija". Klub se nalazi na području Sinjoretova, uz državnu cestu prema Zemuniku, točnije u podrumu jedne kuće.

Na snimci koju je dobio Zadarski.hr vidi da se u podrumu nalazi stotinjak ljudi, pretežito mladih koji pjevaju i plešu u ritmu "Miki Milane" Vere Matović.

Neslužbene informacije govore da su se ulaznice za ovaj tulum prodavale po cijeni od 40 kuna, ali i kako su organizatori na ulaznicama zaradili oko osam tisuća kuna, što znači da je ulaznice za tulum platilo najmanje 200 ljudi, a koliko ih je stvarno bilo, može se samo nagađati.

Prema našim informacijama vlasnik ovog prostora nije i organizator tuluma, a nadležnim je institucijama to potkrijepio i dokazom, odnosno ugovorom o najmu. Po svemu sudeći ispada da je vlasnik objekta svoj prostor iznajmio nekome drugome, odnosno skupini mlađih ljudi.

U ponedjeljak ujutro ispred Amnezije vidjeli su se dokazi zabave, nekoliko velikih crnih vreća za smeće u kojima su se nalazile crvene plastične čaše i boce pića.

Iz zadarske policije su nam potvrdili kako trenutno poduzimaju sve radnje u cilju utvrđivanja okolnosti ovog događaja u suradnji s ostalim nadležnim institucijama.

Iz Stožera civilne zaštite Grada Zadra doznali smo kako je i na njihove adrese stigao video koji prikazuje veliku skupinu mladih ljudi kako se zabavljaju u sitnim noćnim satima, a sve su dokaze također proslijedili nadležnim institucijama.

Zadarski.hr je telefonom pokušao dobiti vlasnika prostora, ali se na naše pozive nije javljao.

image
Korona party u Zadru
Poslao čitatelj
image
Korona party u Zadru
Poslao čitatelj
image
Ostatci korona partya u Zadru
Poslao čitatelj
19. travanj 2024 12:10