StoryEditor
KalelargaS MJESTA DOGAĐAJA

U teškoj prometnoj nesreći na Mazijama poginuo je stariji bračni par. Vozač je skrenuo u suprotni trak i udario u stablo...

Piše Zadarski.hr
20. svibnja 2020. - 13:32
Luka Gerlanc/Cropix

Dežurni županijski državni odvjetnik u Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru je, u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave zadarske, Postaje prometne policije, obavio očevid prometne nesreće koja se dogodila jutros u 9.30 sati na Županijskoj cesti 6007, 12.-tom kilometru ceste Zadar-Ražanac. (20. 5. 2020.)

Prema dosad utvrđenom, prometna nesreća dogodila se kad je vozač (1942.) osobnog vozila marke Hyunda Accent upravljao tim vozilom iz Ražanca prema Zadru i zbog, za sada neutvrđenih razloga, skrenuo na suprotnu stranu kolnika te udario u stablo pored kolnika. Na mjestu nesreće smrtno su stradali vozač osobnog vozila i supruga vozača (1947.) kao suvozačica, dok je treća osoba koja je kao putnik bila na stražnjem sjedalu zbog zadobivenih ozljeda vozilom hitne pomoći prevezena u Opću bolnicu Zadar.

Nakon provedenog očevida, županijski državni odvjetnik naložio je da se vozilo preveze u krug PU Zadarske, te da se tijela preminulih prevezu u Opću bolnicu Zadar radi obavljanja obdukcija te izuzimanje tjelesnih tekućina radi provođenja toksikološkog vještačenja.

Izdvojeno

29. rujan 2020 08:57