StoryEditorOCM
KalelargaSTRAŠNA PROMETNA

Poginula dvojica Zadrana: jedan je maloljetnik, dok su još dvojica u teškom stanju! Svjedoci: ‘Audijem su sletjeli u more, i sami smo izbjegli smrt!‘

Piše M.G.
5. svibnja 2020. - 01:56

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila večeras oko 23.20 smrtno su stradala dvojica mladih Zadrana dok se još dvojica nalaze u teškom stanju.

Potvrdio nam je to i županijski državni odvjetnik Emilijo Kalabrić koji je rekao kako su mrtve dvije osobe, jedan maloljetnik i jedan mlađi punoljetnik, a dvije su teškom stanju u OB Zadar gdje se liječnici bore za njihov život. Naglasio je kako se uzrok nesreće još uvijek utvrđuje.

Prema informacijama koje smo do sada uspjeli saznati, do nesreće je došlo kada je vozač zbog velike brzine izletio vozilom marke Audi A6 (ZD) iz zavoja nakon ribarnice, prešao na parking, a potom projurio uz vez za brodove, da bi tek kod Jadrolinijine poslovnice sletio u more.

Nekoliko svjedoka, lokalnih ribara koji love na tim mjestima, reklo je da je brzina bila toliko velika da su u posljedni trenutak i sami izbjegli smrt.

O detaljima ove strašne nesreće izvjestit ćemo vas utorak ujutro kad budu poznati rezultati policijskog očevida.

image
Teška prometna nesreća na Liburnskoj obali
Luka Gerlanc
25. travanj 2024 11:01