StoryEditorOCM
KalelargaREZULTATI OČEVIDA

U teškoj prometnoj nesreći u Gračacu poginuo 69-godišnjak, a za život njegove 69-godišnje supruge bore se liječnici u zadarskoj Općoj bolnici!

Piše B.S.
19. svibnja 2021. - 12:10

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak u 11.40 sati na državnoj cesti D-1 kod Klapavice na području Općine Gračac, smrtno je stradao 69-godišnji muškarac, dok je njegova 69-godišnja supruga s teškim i po život opasnim ozlijedama prevezena u zadarsku Opću bolnicu. 

Prema rezultatima očevida, sumnja se da se prometna nesreća dogodila kada je 25-godišnji vozač upravljajući osobnim automobilom Volkswagen Passat bosanskohercegovačkih registarskih oznaka, iz smjera Gračaca u smjeru Udbine, iz za sada neutvrđenog razloga, prešao na suprotnu prometnu traku gdje je naletio na osobni automobil Citroen zagrebačkih registarskih oznaka.

Uslijed sudara Citroen se zapalio i u njemu je smrtno stradao 69-godišnjak, dok je njegova supruga ozlijeđena, te je kolima Hitne medicinske pomoći prevezena u Opću bolnicu Zadar radi pružanja liječničke pomoći.

Drugim kolima Hitne medicinske pomoći 25-godišnji vozač i 24-godišnja putnica iz vozila Volkswagen prevezeni su u Opću bolnicu Gospić. Putnica je u nesreći zadobila teške, dok je vozač lakše ozlijeđen s mogućnosti prekvalifikacije ozlijeda. 

18. travanj 2024 23:28