StoryEditorOCM
KalelargaNAKON OČEVIDA

U tijeku kriminalističko istraživanje nad 66-godišnjim vozačem zbog prometne nesreće u kojoj su stradale dvije djevojčice!

Piše B.S.
18. kolovoza 2020. - 09:13

U tijeku je kriminalističko istraživanje nad 66-godišnjim vozačem osobnog vozila - Fiata zbog izazivanja prometne nesreće s smrtnom posljedicom u kojoj su u ponedjeljak, 17. kolovoza, u 18,30 sati na državnoj cesti D 54 smrtno stradale djevojčice u dobi od 5 i 9 godina.

Prema rezultatima očevida koji je poduzet u suradnji s županijskim državnim odvjetnikom, nesreća se dogodila kada 66-godišnji vozač osobnog vozila marke Fiat zagrebačkih oznaka krećući se dionicom ceste D-547 iz smjera Obrovca u smjeru Sv.Roka, dolaskom do križanja s cestom D-54 nije propustio vozila s prednošću prolaska.  

Tom prilikom je došlo do sudara s osobnim vozilom marke Audi zadarskih oznaka, kojim je upravljao 49-godišnji vozač, a koje se kretalo iz smjera Maslenice u smjeru Zatona Obrovački. Nakon sudara osobno vozilo zadarskih registracijskih oznaka od siline udara prevrnulo se na krov i udarilo u betonsko postolje rampe.

U prometnoj nesreći smrtno su stradali putnici iz osobnog vozila Audi, dvoje djece u dobi od 5 i 9 godina, dok su 49-godišnji vozač i putnik – dijete, kolima HMP-i prevezeni u Opću bolnicu Zadra na pružanje liječničke pomoći, gdje su im konstatirane teške tjelesne ozljede - priopćili su iz zadarske policije.

U vremenu od 19,40 do 01,10 sati navedena dionica D-54 bila je zatvorena za sav promet.

 

22. travanj 2024 22:47