StoryEditorOCM
KalelargaGOSPODARSKA KOMORA

U Zadru se održava Investicijski forum Dalmacije i južne Hrvatske

Piše Zadarski.hr
26. svibnja 2017. - 15:21
panorama13

Investicijski forum Dalmacije i južne Hrvatske održat će se u Zadru u utorak, 30. svibnja s početkom u 10 sati prostorijama Hrvatske gospodarske komore. Manifestaciju će svečano otvoriti predsjednik Županijske komore Zadar Dario Jurin, glavni urednik Lidera Miodrag Šajatović te predstavnici grada i županije. Projekt Lider invest - izbor najboljih proizvodnih investicija predstavit će Marija Šćulac Domac, HGK, direktorica Sektora za energetiku i zaštitu okoliša, a Dario Kobešćak, izvršni koordinator službe u AIK-u reći će nam nešto više o investicijama i investicijskoj klimi u Hrvatskoj.

U panel diskusiji "Kako stvoriti poticajno investicijsko okruženje i pokrenuti novu proizvodnu investiciju" sudjelovat će Ana Cvitković, Razvojna agencija ZADRA NOVA, Vedrana Jelušić Kašić, EBRD, John Karavanić, TNG, Josipa Kutle Stepančić, HAMAG-BICRO i Željko Goja, HSTEC.

Na forumu će se, među ostalim, odgovarati na pitanja kako stvoriti poticajno investicijsko okruženje i pokrenuti novu proizvodnu investiciju, kako se uključiti u izbor za najbolju proizvodnu investiciju i kako predstavnici lokalne samouprave i javnih institucija mogu pomoći.

09. svibanj 2024 02:08