StoryEditorOCM
KalelargaU MOCIRAMA

Udruga za mali nogomet Zadarske županije s prijateljima organizira akciju darivanja krvi, svi su pozvani

Piše IG
14. svibnja 2024. - 19:17

U Zadru će se u četvrtak u dvorani Mocire održati hvalevrijedna inicijativa – Akcije dobrovoljnog darivanja krvi koju organizira Udruga za mali nogomet Zadarske županije uz suradnju s Humanitarnom udrugom Antonio Jurjević i Zadarski sport. Osim revijalne utakmice All Star Prve Lige i All Star Ostalih Liga, posjetitelji će imati priliku dati svoj doprinos spašavanju života.

U 15 sati, prije akcije darivanja krvi, bit će održana revijalna utakmica. Predstavnici prvoligaških klubova i All Star ostalih liga "ukrstit će koplja“, obećavajući dobru igru i sportsko nadmetanje. Kažu "važno je sudjelovati, a ne samo pobijediti"!

Akcija darivanja krvi trajat će od 16 do 20 sati na parketu Mocira. Ivan Jurić, predsjednik aktiva DDK Udruge za mali nogomet Zadarske županije, poziva sve klubove da se odazovu u što većem broju.

- Malonogometaši i svi drugi obucite dres svog kluba ili ga bar ponesite u ruci. Vaša jedna doza darovane krvi može spasiti do tri ljudska života. Pridružite nam se u ovom humanitarnom činu i osjećajte se bolje znajući da ste dali doprinos zajednici - poručuju iz Udruge.

- Pozivam sve klubove da dođu dati krv. Pridružite nam se u ovom humanitarnom činu, garantiram vam da ćete se osjećati bolje. Osim malonogometaša, pozivam i ostale Zadrane i Zadranke, sportsku javnost, čekamo vas, poručuje Jurić.

23. lipanj 2024 21:54