StoryEditorOCM
KalelargaVIDEO: NAKON ŠTO JE S DVA KAMIONA BLOKIRAN PROMET VIRSKIM MOSTOM

Uhićen načelnik Kristijan Kapović!

20. lipnja 2018. - 17:15
policija1

Općina Vir je danas iza 14 sati blokirala promet Virskim mostom! Tu nam je informaciju dao zamjenik općinskog načelnika Antonio Vučetić dodajući samo da će o razlozima prometnog odsijecanja otoka mediji i javnost biti obaviješteni kasnije.

U utorak je Općinsko vijeće Vira izmijenilo Odluku o zabrani građevinskih radova tijekom turističke sezone kojom je zabrana radova od 0 do 24 sata proširena s centra mjesta na cijeli otok. Time su u Općini računali zaustaviti radove na izgradnji benzinske pumpe u blizini Virskog mosta, o čemu je rješenje jutros predano i investitorima iz tvrtke „Tri Bartola“ i izvođačima radova koji su ipak u srijedu ujutro radili.

- Izmijenjena Odluka o zabrani radova za vrijeme turističke sezone bi, po zakonu, trebala važiti za sljedeću, ali ne i ovu sezonu, smatra nadzorni inženjer i projektant Željko Predovan.

U nastavku, Općina Vir je iza 14 sati s dva kamiona blokirala promet Virskim mostom. Na teren je izašla i zadarska policija koja je, kako nam je potvrđeno, uhitila načelnika Kristijana Kapovića! U ovim trenucima, Kapović se nalazi na putu prema Policijskoj upravi zadarskoj.

Na Facebook stranici Glas mladih otoka Vira, objavljen je i video uhićenja načelnika Kapovića.

 

19. travanj 2024 09:04