StoryEditor
KalelargaPOTPALJIVAO POŽARE

Uhićeni Josip poznat je policiji, već je prijetio drugima da će ih zapaliti, a preklani je ronio suze kad je ostavljen u TV show ‘Ljubav je na selu!‘

Piše L.B., PU Zadarska
24. srpnja 2020. - 09:48
Ćiritović u RTL show 'Ljubav je na selu', bio je u vezi sa Nikolinom Cvek

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za kazneno djelo protiv opće sigurnosti. On je u srijedu poslijepodne, 22. srpnja, u Benkovačkom selu namjerno izazvao dva požara na otvorenom prostoru, čime je izazvao opasnost za ljude ili imovinu većeg opsega.

U srijedu  je najprije oko 13 sati izazvao požar na otvorenom prostoru među kućama, kada je izgorjela  trava i nisko raslinje u površini oko 23x30 m, te su požar u 13.35 sati ugasili vatrogasci.

Potom je u 17.30 sati u neposrednoj blizini izazvao drugi požar, izgorjela je trava i nisko raslinje u površini oko 27x12 m, dok je vatra zahvatila stabla smokve i bora te ugrozila obližnju obiteljsku kuću. Požar su u 17,45 sati ugasili vatrogasci.

Uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, 37-godišnjak je u četvrtak predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Doznajemo da se radi o Josipu Jovici Ćiritoviću iz Benkovca, javnosti poznat po sudjelovanju u showu RTL televizije „Ljubav je na selu“, no policiji je, kao i benkovačkoj javnosti, poznat po više prekršajnih prijava.

Zbog pisanja o showu i njegovom ponašanju kada ga je 'izabranica' Nikolina Cvek napustila, Ćiritović se posebno okomio na redakciju portala Net.hr, kojima je zaprijetio: „Zapalit ću vas sve, polit benzinom i pobit!“

- Uz stotine telefonskih poziva s ozbiljnim prijetnjama zbog pisanja o njemu, na našu je redakciju ovih dana stigao i mail prijetećeg sadržaja s adrese Josipa Ćiritovića u kojem piše: “Zapaliću vas sve, polit benzinom i pobit” – izvijestio je tada portal Net.hr.

Josip Ćiritović iz Benkovca i Nikolina Cvek iz Pule zaljubili su se u showu navodno na prvi pogled, izmjenjivali nježnosti pred kamerama, razgovarali o vjenčanju i djeci, ali u zadnjoj epizodi Nikolina je promijenila stavove, uz izjavu da je ljubomoran na svako njeno druženje s muškarcima.

- Iskreno sam je volio! Plačem jer sam htio obitelj i brak, a ne da me ovako 'vozi' i zaj...va – jadao se tada aktualni piroman.

Izdvojeno

01. prosinac 2020 09:29