StoryEditorOCM
KalelargaDOŠLA I POLICIJA

Ulični umjetnik iz Italije jutros izradio "psa od pijeska" na Narodnom trgu i zauzeo mjesto kokičaru. Bio je tu i poznati pisac Ante Tomić...

Piše M.K.
6. prosinca 2023. - 12:52

Ulični umjetnik iz Italije rano jutros izradio je psa od pijeska na Narodnom trgu. Radio ga je nekoliko sati, a tek što je završio s izradom, došlo je do problema, jer je zauzeo mjesto - lokalnog kokičara koji se zbog toga pobunio.

Došla je i policija koje je riješila nastali problem na način da se umjetnik sa "psom od pijeska" pomaknuo s lokacije kokičara na drugu stranu. Pri tome se doduše "pas od pijeska" malo rasuo, ali ga je umjetnik iz Italije vrlo brzo "vratio u život".

Policija je upozorila umjetnika kako ne smije prikupljati novac na ulici, a sve je na kraju ipak završilo mirno i bez incidenta.

I kokice i pas (od pijeska) ostali su na broju. Incidentu je svjedočio i poznati pisac i novinar Ante Tomić, ali ga cijela situacija nije previše zainteresirala...Psa od pijeska i cijelu ‘gungulu‘ samo je kratko pogledao ‘preko ramena‘ i produžio dalje Kalelargom.

30. travanj 2024 10:07