StoryEditorOCM
KalelargaO ČEMU SE RADI?

Umjesto Ivice Pintura u Županijsku skupštinu ulazi Neven Lalić, a HSP najavljuje kako će uskoro otkriti nepotizam u jednoj općini

Piše Zadarski.hr
26. veljače 2022. - 20:50

HSP Zadarske županije na svojoj je Facebook stranici obajvio kako će županijskog vijećnika Ivicu Pintura, koji je krajem tjedna izabran za novog ravnatelja AGRRA-e, u Županijskoj skupštini zamijeniti Neven Lalić. U priopćenju su najavili i kako će u budućim vremenima javnosti ukazati na nepotizam unutar male općine u Zadarskoj županiji. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti. 

- ŽV HSP Zadarske županije donijelo je jednoglasno odluku o tome da Neven Lalić umirovljeni dočasnik HV-a zamjeni Ivicu Pintura u Županijskoj skupštini. On će zasigurno srčano i borbeno zastupati stavove stranke i naših glasača. Također predsjedništvo stranke ima podršku izvršnog odbora u svim daljnjim medijskim istupima u kojima ćemo pokušati ukazati javnosti na užasan nepotizam u jednoj maloj općini naše županije pod palicom takozvanih nezavisnih te političke opcije koja ih podržava u tome.

Naravno saznanja ćemo uputiti i nadležnim institucijama kao i razaranje drugih nezavisnih u gradu KK Zadra jednog od simbola Zadra. Svi naši članovi po U.V. ustanova i poduzeća iznijeli su izvještaje. Glavni zaključak i naputak istima je da se moraju i dalje boriti za potrebe i apele naših sugrađana, svako naše i najmanje selo mora imati cestu i pitku vodu. To su osnovni životni uvjeti u 2022 godini.

S time se posebno misli na Bukovačka sela.

Iz naroda za narod Hrvatska stranka prava

31. svibanj 2024 04:22