StoryEditorOCM
KalelargaKRENULE PRIJAVE

Upravno vijeće Arheološkog muzeja Zadar raspisalo natječaj za imenovanje ravnatelja

Piše I.I.
22. travnja 2023. - 17:19

Upravno vijeće Arheološkog muzeja Zadar, čija je predsjednica Anamarija Eterović Borzić, raspisalo je natječaj za imenovanje ravnatelja.

Za novog ravnatelja može biti imenovana osoba koja ispunjava sljedeće uvjete: završen diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij ili s tim izjednačen studij, najmanje pet godina rada u muzeju ili najmanje deset godina rada u kulturi, znanosti ili obrazovanju, odlikuje se stručnim, radnim i organizacijskim sposobnostima, znanje jednog stranog jezika. Uz osobne dokumente kandidati moraju priložiti i prijedlog četverogodišnjeg programa rada.

Prijave se podnose u roku od 15 dana od objave u Narodnim novinama koja je bila 19. travnja, a o rezultatima javnog natječaja kandidati će biti obaviješteni u narednih 45 dana.

Novog ravnatelja imenovat će ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek, koja bi tu odluku trebala potpisati u sprnju kada trenutnom ravnatelju Jakovu Vučiću ističe drugi mandat.

04. svibanj 2024 22:39