StoryEditorOCM
KalelargaDANAS PADA ODLUKA

Upravno vijeće Zavoda za hitnu medicinu razrješava ravnatelja Ivicu Erlića: na dnevnom redu je samo jedna točka...

Piše I.I.
14. siječnja 2022. - 10:50

Jedina točka dnevnog reda današnje sjednice Upravnog vijeća Zavoda za hitnu medicinu (ZZHM) na kojoj će se raspravljati o sudbini ravnatelja Ivice Erlića nosi naziv "Pokretanje postupka razrješenja ravnatelja ZZHM zbog podnošenja kaznene prijave zbog širenja u prenošenja zarazne bolesti".

Iako je početkom tjedna Erlić na sjednici Upravnog vijeća trebao dati samo svoje očitovanje na događaj gdje su ga u prometu uhvatili kako krši propisanu mjeru izolacije, nakon podizanja kaznene prijave zbog dovođenja u opasnost od širenja zarazne bolesti, odaslan je novi poziv članovima UV-a.

Sjednica UV-a održava se danas u popodnevnim satima i to elektronskim putem. O Erlićevom postupku odlučivat će članovi Upravnog vijeća: Franka KrajnovićTajana BuljatIvica PinturAntun Čačić te predsjednik Šime Rušin

Podsjetimo kako je Erlić od strane policije zaustavljen je zbog razgovora na mobitel, a prilikom ispisivanja kazne, policajci su otkrili i da je kršio mjeru izolacije jer je pozitivan na koronavirus. Javnost je za taj novi skandal ravnatelja zadarske Hitne saznala zahvaljujući predsjedniku županijske organizacije SDP-a Juri Zubčiću.

20. travanj 2024 03:43