StoryEditorOCM
KalelargaNAKON NOĆNOG PROVODA U NOVALJI

Upucan 19-godišnjak iz Zagreba, napadači pobjegli, policija ih traži!

Piše Zadarski.hr
2. srpnja 2017. - 00:10
hitna

Jutros oko 7 sati u Novalji je došlo do pucnjave i pokušaja ubojstva, javlja Index.hr

Dvojica mladića upucala su 19-godišnjaka iz Zagreba te se nakon toga dali u bijeg.

Upucani 19-godišnjak je teško ozlijeđen i liječi se u Općoj bolnici Zadar.

Policija traga za dvojicom napadača.

Kako doznaje Jutarnji list, ljetovanje trojice zagrebačkih prijatelja u Novalji pretvorilo se u tragediju u subotu oko 7 sati, a još uvijek se ne zna kako će ona okončati. S izuzetno teškim ozljedama Hitna medicinska služba u Opću bolnicu Zadar dovezla je s Paga Vedrana P. (19). Medicinsko osoblje preuzelo je ranjenika te o događaju izvijestilo policiju.

Glasnogovornica PU ličko-senjske Maja Brozičević u subotu nam je rekla da se provodi kriminalističko istraživanje kojim bi se trebale rasvijetliti sve okolnosti događaja.

Policija je napad okvalificirala kao pokušaj teškog ubojstva te traga za počiniteljima. U bijegu su osumnjičenik u dobi od 20, a drugi je star 25 godina.

 

Trojica mladića koristila su zajednički apartman u Novalji te su većinu vremena provodili na plaži Zrće. Pretpostavlja se da su se kobnoga trenutka oko nečega posvađali te je uslijedio fizički obračun u kojemu je najmlađi od njih ozbiljno stradao. Sva trojica poznata su u navijačkim krugovima kao pripadnici "Dinamove" navijačke skupine BBB.

20. travanj 2024 16:24