StoryEditorOCM
KalelargaJAMA U CENTRU

Usred Benkovca otvorila se rupa! Opozicija: "Grad je i službeno ‘propao‘"! Gradonačelnik Bulić pojašnjava o čemu je riječ...

Piše Božana Sviličić
5. rujna 2023. - 13:29

Benkovac je i službeno "propao!" - navodi se u objavi na stranici stranke Benkovac Vrijeme je na Facebooku, nakon što se u Ulici Ante Starčevića usred grada otvorila rupa ispunjena vodom.

- Ovaj problem će se riješiti odmah ujutro za stolom od 25 tisuća eura, a sanacija ovih gov..a koštat će vjerovatno manje od pet milijuna eura kolilo košta cesta kroz Bulićev Korlat (Tomislav Bulić (HDZ), gradonačelnik, op.a.).

Najbolje rješenje za ovu rupu je što prije betonirati kao šahtove oborinske odvodnje u Benkovačkom Selu - novo naselje Kukalj! - navode iz lokalne oporbene stranke. 

image

Rupa u Benkovcu

Screenshot/Slobodna Dalmacija

Gradonačelnik Benkovca Tomislav Bulić rekao je kako je sinoć odmah došao na mjesto događaja, koje je odmah osigurano i zaštićeno.  

- Riječ je o septičkoj jami koja se otvorila na tom mjestu. Utvrđeno je da je tu ostala kada su se na tom mjestu 70-tih godina radile zgrade. Nismo znali da se tamo nalazi sve do ovog incidenta. To će svakako ubrzati planiranu rekonstrukciju ove ulice koja će se potpuno obnoviti. Slična situacija bi se mogla dogoditi i u ulici Ivana Meštrovića, ali smo do rekonstrukcije poduzeli sve potrebne radnje kako se to ne bi dogodilo - rekao je gradonačelnik Benkovca.

03. ožujak 2024 20:59