StoryEditorOCM
KalelargaDRSKA KRAĐA

Uzeo novac iz blagajne, policija ga osumnjičila nakon tri godine: trgovkinja mu htjela naplatiti račun, a on ‘naplatio‘ njoj!

Piše Zadarski.hr
3. travnja 2023. - 10:03

Zbog sumnje na krađu novca iz trgovine u Šibenskoj ulici u Zadru, Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim hrvatskim državljaninom.

Sumnjiči ga se da je 6. listopada 2020. godine oko 20.25 sati ušao u trgovinu trgovačkog društva gdje je na osobito drzak način trgovkinji iz blagajne uzeo novac. U trenutku kada mu je htjela naplatiti račun, muškarac je odgurnuo, te iz kase uzeo oko 1600 kuna. Protiv njega je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe.

Sa četvrtka na petak, 30. i 31. ožujka, u Ulici Put Dikla u Zadru opljačkan je radni stroj trgovačkog društva odakle je ukraden akumulator i gorivo. U nedjelju, 2. travnja, na predjelu Poluotoka u Zadru iz ugostiteljskog objekta ukraden je novčanik u vlasništvu 47- godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

01. svibanj 2024 14:27