StoryEditorOCM
KalelargaŠTO S PJEŠACIMA?

Užurbano se uređuje prilaz Lidlu s Puta Murvice i Ulice 7. domobranske pukovnije, zbog toga je "pojedeno" najmanje 30 metara nogostupa!

Piše M.K.
26. veljače 2022. - 15:37

Radovi na uređenju parkirališta novoga, trećeg po redu, Lidla u Zadru na Putu Murvice, daleko su odmaknuli. Radi se subotom, čak i nedjeljom i očigledno se hvataju rokovi koje je pred izvođače radova postavio investitor.

Prema onome što se može vidjeti na gradilištu, ulaz u Lidl bit će moguć s Ulice Put Murvice i s Ulice 7. Domobransle pukovnije. U toj su ulici projektanti zbog ulaza na plato Lidla "uzeli" najmanje 30 metara nogostupa, a dosta će trebati i za ulaz s Ulice Put Murvice.

Glavno je pitanje hoće li se konačno urediti nogostup u Ulici Put Murvice koji vodi uz budući Lidl, koji je do sada bio neuređen i dobrim dijelom zakrčen parkiranim automobilima na šljunčanoj podlozi? Sad je očigledno prigoda da se taj dio ulice uredi, ali je pitanje tko bi to trebao učiniti, investitor novoga Lidla ili Grad Zadar?

Nije valjda da će uz novu trgovinu ostati stari neuređeni nogostup, još k tome "odgrižen" zbog ulaza automobila na parkiralište?

25. travanj 2024 18:40