StoryEditorOCM
KalelargaFOTOGRAFIJE:

Kod Jankolovice Mercedesom sletjeli sa ceste i udarili u stablo, muškarac i žena poginuli su na licu mjesta...

Piše L.B., I.N.
27. srpnja 2020. - 21:37

NOVO

U 23 sata zadarska policija obratila se priopćenjem u kojem su potvrđene naše informacije o prometnoj nesreći, okolnostima i žrtvama. Prenosimo priopćenje PU zadarske:

"Danas, oko 20.00 sati u Biogradu, predio Jankolovica na državnoj cesti 503, došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe smrtno stradale. Policijski službenici Policijske postaje Biograd obavili su očevid kojim je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo na način da se 36-godišnji hrvatski državljanin, vozač osobnog automobila Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka, kretao iz smjera Biograda prema Benkovcu. Ulaskom u zavoj, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju kolnika uslijed čega je  izgubio nadzor nad upravljačem, sletio van kolnika  gdje vozilom udara u stablo.

U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno su stradali vozač i putnica u vozilu, 39-godišnja hrvatska državljanka.

Policijski službenici podnose izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru.

NOVO

Kako doznajemo, prema prvim informacijama do prometne nesreće je došlo tako što se vozač M.B. kretao cestom D-503 iz smjera Biograda prema Benkovcu, te je u zavoju došlo do slijetanja vozila i udara u stablo.

Vozač automobila Mercedes zagrebačkih registracija M.B. (36) je preminuo. Smrt je konstatirana u 20,19 sati od strane Hitne pomoći Biograd.

Suvozačica Ž.P. (39) preminula je u 20.43 sata.

RANIJE

Večeras  oko 20.00 sati, u Biogradu, predio Jankolovica, na Državnoj cesti 503,  došlo je do prometne nesreće u kojoj su  dvije osobe smrtno stradale.

Na mjestu događaja policijski službenici provode očevid.

Uskoro opširnije...

20. travanj 2024 07:27