StoryEditorOCM
KalelargaKLIN SE KLINOM...

VIDEO: Komunalni redari uz asistenciju interventne policije po treći put uklonili nezakonitu terasu s Kalelarge. Hoće li je Bungur opet vratiti?

Piše Iva Ivanac
1. lipnja 2023. - 15:01

Komunalni redari su oko 14 sati djelomično uspjeli u svom naumu uklanjanja stolica i stolova s javne površine koju nelegalno koristi kafić ‘Mimoza‘ u vlasništvu Branka Bungura Soma. Podsjetimo, Bungur je jutros stolice i stolove na terasi zavezao čeličnom sajlom za stupove trijema u Kalelargi.

Komunalci su svoju odluku provodili uz asistenciju desetak interventnih policajaca, a ‘Mimozi‘ su uspjeli ukloniti dva stola i par stolica. Ostatak inventara koji se nalazi na uzurpiranoj javnoj površini u skladište je sklonilo osoblje kafića. 

Ovo je treći put da je komunalno redarstvo krenulo u oduzimanje inventara zbog oglušivanja vlasnika da makne ugostiteljski namještaj s javne površine jer za njega nema ugovor o zakupu. 

Prva dva pokušaja uklanjanja ilegalne terase rezultirala su time da su stolovi i stolice koje bi bilo premješteno u skladište, djelatnici ‘Mimoze‘ vratili na isto mjesto samo nekoliko sati nakon odlaska komunalnih redara s terena. 

image
Zadarski.hr/
image
Zadarski.hr/
image
Zadarski.hr/
image
Zadarski.hr/
image
Zadarski.hr/
image
Zadarski.hr/
image
Zadarski.hr/
image
Zadarski.hr/
28. travanj 2024 05:50