StoryEditorOCM
KalelargaIRONIČNA ČESTITKA

Vlada li u Zračnoj luci kaos, kako tvrdi Mikulandra? "U maniri Sjeverne Koreje, s elementima modernog, influenserskog izričaja. Pravi melting pot!"

Piše L.B.
14. studenog 2022. - 20:34

- Želim iskoristiti priliku za ovom govornicom da uputim pohvale Zračnoj luci Zadar i čestitke na uspješnoj sezoni i milijuntom putniku. Doduše, bilo bi ljepše da milijunta putnica nije plaćena belgijska influenserica, lažirana da bi se poklopila s dolaskom premijera Andreja Plenkovića u Zadar. U maniri Sjeverne Koreje, doduše s elementima modernog, influenserskog izričaja. Pravi melting pot - kazala je vijećnica SDP-a Helena Mikulandra na Županijskoj skupštini u ponedjeljak u Zadru

- Ovaj slučaj se nadovezuje na jedno od mojih prethodnih pitanja i nereguliranje koncesija za taksi prijevoznike na prostoru Zračne luke koji bez ikakve bojazni turistima vožnju od 10 kilometara naplaćuju preko 100 eura. Ova trivijalna instalacija milijuntog putnika je samo još jedan pokazatelj u kakvom kaosu se Zračna luka Zadar nalazi - kazala je Mikulandra na Aktualnom satu.

Župan Božidar Longin je odgovorio da milijunti putnik u Zračnoj luci Zadar nije farsa.

- Taj je putnik sletio, milijunti je i tu ne treba praviti cirkus - zaključio je župan.

image

Helena Mikulandra

Jure Miskovic/Cropix
20. travanj 2024 15:53