StoryEditor
KalelargaPODIGNUTA OPTUŽNICA

Voditeljica noćnog klubu u Zadru podvodila 30-godišnjakinju. Dogovorila joj pružanje seksualnih usluga na jahti za 8 tisuća kuna...

Piše B.S.
1. kolovoza 2020. - 09:05
IlustracijaTom Dubravec/Hanza media

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru (ODO) podignulo je optužnicu protiv 24-godišnjakinje sa zagrebačkog područja zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv spolne slobode prostitucijom.

Optužnicom se tereti da je 24. rujna 2019. u jednom noćnom klubu u Zadru kao voditeljica dogovorila i organizirala pružanje seksualnih usluga od 30-godišnje zaposlenice koja je plesala u tom noćnom klubu. Ženu je dovela na jahtu kako bi jednom muškarcu pružila seksualne usluge za novčani iznos od 8.000,00 kuna. Muškarac je predao novac 20-godišnjakinji prije pružanja usluga.

Riječ je o klubu na zadarskom Boriku koji je radio samo prošle godine. Nakon kriminalističkog istraživanja i pretrage kluba, te stambenog prostora, zajedno sa tada 23-godišnjakinjom uhićeni 29-godišnjak i 30-godišnjakinja. 

U  kući u kojoj je 29-godišnjak stanovao zajedno sa ženskim osobama pronađen je pištolj kalibra 7,62 milimetra s streljivom, te manja količina hašiša.

Protiv 30-godišnjakinje podnesen je optužni prijedlog zbog odavanja prostituciji, a protiv 29-godišnjaka zbog neovlaštenog posjedovanja droge i oružja

 

Izdvojeno

01. listopad 2020 16:39