StoryEditorOCM
KalelargaTKO ĆE VODITI GRAD?

Vučetić:Jedan iz mog tima je svećenik, visokoobrazovan, vodit će obrazovanje i kulturu; Dukić:Ali čuo sam da se tim mjestom već hvali Marjana Botić...

Piše L.Burčul
24. svibnja 2021. - 14:01

Na pitanje moderatora Ivice Nevešćanina, postavljeno kandidatu Marku Vučetiću, kako će voditi Grad i provoditi reforme s obzirom da u izjavama ustraje u tome da je nezavisan, Vučetić je odgovorio da on "nije greškom izabran da bude vođa koalicije."

- To znači da ćemo gradsku upravu formirati da bude transparentna, dinamična, manja; ona nije ni sad glomazna, ima 11 upravnih odjela, ali ova gradska uprava je umorna. Kad imate pročelnika kojem se pročelništvo ponavlja deset ili 15 godina, to se u literaturi naziva očaj, kad ste neprekidno u istom stanju. To je očajno stanje - govorio je Vučetić, no Dukić mu je kazao da je njegov tim, s pročelnicima, u gradskoj upravi osigurao i postigao nikad veći broj investicija.

- Ja imam svoj tim, a vi meni sad predstavite te svoje ljude, viziju, program. Koji su to ljudi koji će voditi grad? - pitao je Dukić.

- Jedan je svećenik - odrezao je Vučetić.

- Neću mu reći ime - dodao je, no ipak je nadopunio ulogu svećenika: "On je visoko obrazovan, bit će dio mog tima za obrazovanje i kulturu, to će voditi", kazao je Vučetić.

Dukić: Ali već se Marjana Botić hvali…

Vučetić: Ne znam tko se hvali i ne slušam ćakule.

Dukić: Znači, nećete ni jednog iz SDP-a uzeti?

Vučetić: Ja nisam čovjek anarhije, netko vrijeme će mi morati ostati oni koji su već tamo. Sve ovo su besmislice, namjerno sam spomenuo svećenika jer će se on zalagati za sekularizaciju koju ste vi porušili - poentirao je Vučetić.

25. travanj 2024 18:01