StoryEditorOCM
KalelargaZAVRŠEN SASTANAK

Za 16 sati i 30 minuta sazvana je izvanredna sjednica Gradskog vijeća o proračunu. Proračun je nezakonit, ide se u izglasavanje zaključka

Piše AVŠ
29. prosinca 2021. - 11:37

Na sastanku koji je jutros sazvan u Maloj vijećnici, gdje su se okupili predstavnici Grada i predstavnika Klubova vijećnika zbog "otklanjanja uočenih nedostataka u Proračunu", odlučeno je kako će se danas, na izvanrednoj sjednici Gradskog vijeća, glasati o zaključku kojim se prihvaćaju novi izvori za amandmane koji nisu pokriveni izvorima financiranja. 

- Jedina točka tog sastanka bio je problem izvora financiranja amandmana i zbog toga se ide na zaključak da se pronađu drugi izvori financiranja. Gradonačelnik Dukić i resorni pročelnik Mijolović to su pitanje trebali riješiti još sjednici kako bi proračun bio zakonit, ali nisu to učinili. Također, proračun nije objavljen u aktualnom broju Glasnika Grada. Zato ćemo o tom zaključku glasati danas na sjednici, riječ je o čistoj proceduri.  Zaključak ćemo podržati jer je riječ o čisto tehničkom pitanju kako nas sve ovo ne bi dovelo u blokadu. Ne radi se ovdje ni o proračunu ni o amandmanima- kazao nam je SDP-ovac Danijel Radeta. 

Sjednica je sazvana za 16 sati i 30 minuta. 

18. travanj 2024 06:07