StoryEditorOCM
KalelargaKOME IDE NOVAC?

Za energetsku obnovu u Zadarskoj županiji samo je jedna tvrtka dobila bespovratna sredstva od Ministarstva, i to 8,5 milijuna kuna

Piše I.N./L.B.
28. studenog 2022. - 17:24

Danas (ponedjeljak) je ministar ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Ivan Paladina u Splitu za 14 korisnika iz četiri dalmatinske županije uručio ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava za energetsku obnovu višestambenih zgrada.

Na naš upit, poslan u Ministarstvo, tko je dobio i kolika sredstva s područja Zadarske županije, odgovoreno je da su sredstva, u iznosu od gotovo osam i pol milijuna kuna, za Zadarsku županiju dodijeljena samo jednoj tvrtki, i to tvtrtki "NOVA SUHA" d.o.o. za upravljanje nekretninama.

Njima je za energetsku obnovu višestambene zgrade na adresi Ive Senjanina 2, 4, 6, 8 u Zadru dodijeljeno 6,9 milijuna kuna bespovratnih sredstava, a za obnovu višestambene zgrade na adresi Put Murvice 37 i 39 u Zadru 1,5 milijuna kuna bespovratnih sredstava.

Inače, ukupna vrijednost projekta je u Ulici Ive Senjanina je 11,6 milijuna kuna, a na Putu Murvice 3 milijuna kuna.

Tvrtka NOVA SUHA d.o.o. registrirana je u Ulici Dalmatinskog Sabora 8 u Zadru, a kao vlasnici se navode Milan Ilić i Miloš Radulović.

26. travanj 2024 11:15