StoryEditorOCM
KalelargaIZVEDENI SVI DOKAZI

Za pet dana presuda ocu s Paga za neviđeni pokušaj ubojstva svoje četvero malodobne djece!

Piše M. Gugić
13. ožujka 2020. - 14:11
Pag, 280219. Ulica Josipa bana Jelačića. 54-godisnji muškarac bacio je svoje četvero djece s prvog kata kuće s visine oko 6 metara.  Jure Mišković/Hanza media

Na Županijskom sudu u Zadru u petak je održana rasprava u kaznenom postupku protiv 54-godišnjeg oca s Paga koji je prije godinu dana četvero svoje djece bacio preko balkona.

Kako je rekla glasnogovornica suda, sutkinja Dijana Grancarić, u petak je dokazni postupak nastavljen izvođenjem dokaza i to čitanjem isprava.

- Ispitan je i vještak psihijatar, a s obzirom da stranke nisu imale daljnjih dokaznih prijedloga, zaključen je dokazni postupak, a s time i rasprava. Prije toga su stranke iznijele svoje završne govore – rekla je Grancarić, te je istaknula kako je predsjednik vijeća ovog predmeta odlučio da će se objava presude održati 18. ožujka u 11 sati.

- Za ovo kazneno djelo propisana je najteža kazna dugotrajnog zatvora s obzirom da se radi o kvalificiranom obliku ubojstva, no tužitelj nije zatražio konkretnu sankciju, samo je predloženo da se optuženik oglasi krivim i da mu se osudi po zakonu – zaključila je Grancarić.

23. travanj 2024 20:16