StoryEditorOCM
KalelargaOLUJNO NEVRIJEME

Za sav promet zatvoren Paški most, samo za osobna vozila otvorena autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje i DC54 Maslenica-Zaton Obrovački

Piše HAK
11. veljače 2021. - 20:00

Zbog olujnog vjetra za sav promet zatvoren je Paški most.

Samo za osobna vozila otvoreni su: autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za ostale skupine je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina-DC50 i DC27); autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice (obilazak za ostale je državnom cestom kroz Gorski kotar-DC3); Jadranska magistrala (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene; državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Karlobaga, autocesti A7 Draga-Šmrika i lokalnoj cesti LC58107 Križišće-Kraljevica zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

Zbog jakog vjetra na mostu Krk zabrana je prometa za I.skupinu vozila: motocikli, prikolice za stanovanje, kamp prikolice s tri ili više osovina, kombi vozila visine preko 1,9 m, autobusi na kat i autobusi duplih osovina koji vuku prikolicu, osobna vozila koja vuku malu prikolicu s jednom osovinom.

Zimski su uvjeti, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostala vozila obvezna zimska oprema u Lici na državnoj cesti DC25 Gospić-Karlobag (D8).

Zbog snijega i leda za sav promet zatvorene su državna cesta DC547 Sveti Rok-Mali Alan i županijska cesta ŽC5199 Sušanj-Štirovača.

Do 15. travnja 2021. godine, obvezna je zimska oprema na zimskim dionicama javnih cesta u Republici Hrvatskoj.

24. travanj 2024 04:26