StoryEditorOCM
KalelargaSINOĆ NA ŽIMIRIĆIMA

Zadarska policija uhitila 31-godišnjaka koji je kombijem izazvao prometnu pa pobjegao! Imao je dva promila, završio je u zatvoru na osam dana

Piše A. V. Š.
1. ožujka 2024. - 21:40

Policijski službenici Postaje prometne policije Zadar jučer, 29. veljače u 20.40 sati u Zadru u Zagrebačkoj ulici zaustavili su 31-godišnjeg vozača kombi vozila zadarskih registarskih oznaka koji je prethodno oko 20.20 sati u Zadru u Ulici Kažimira Zankija zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad upravljačem uslijed čega je vozilom udario u parkirani automobil zadarskih registarskih oznaka te se vozilom udaljio s mjesta događaja.

U prometnoj nesreći nastupila je materijalna šteta. Kod vozača kombi vozila utvrđena je koncentracija alkohola od 2,05 g/kg te je uhićen i doveden u prostorije policije gdje je smješten do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Danas je 31-godišnjak uz optužni prijedlog zbog počinjenih prometnih prekršaja doveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru gdje mu je nakon saslušanja određena mjera zadržavanja u zatvoru u trajanju 8 dana.

27. travanj 2024 15:17