StoryEditorOCM
KalelargaPRVA GENERACIJA

Zadarsko sveučilište dobilo prvog inženjera pomorskog prometa na novom diplomskom studiju

Piše B. S.
15. srpnja 2024. - 14:57

Diplomski rad na temu "Razvoj luka lokalnog značaja na području grada Zadra", u petak, 5. srpnja, obranio je Tomislav Mavra, student prve generacije diplomskog studija "Organizacija u pomorstvu" Pomorskog odjela Sveučilišta u Zadru.

Mavra je time postao prvi magistar inženjer pomorskog prometa na navedenom novootvorenom diplomskom studiju koji se u cijelosti izvodi na Pomorskom odjelu Sveučilišta u Zadru. 

image
Unizd/Slobodna Dalmacija

Mentorica rada bila je doc. dr. sc. Ana Gundić, a komentorica doc. dr. sc. Astrid Zekić. U povjerenstvu za obranu diplomskog rada su, uz mentoricu i komentoricu, nazočni bili i Predsjednik povjerenstva prof.dr.sc. Dino Županović, te članica povjerenstva Nina Kostović, mag.ing.naut.

Prva generacija studenata diplomskog studija "Organizacija u pomorstvu" upisana je u akademskoj godini 2022/2023. U protekle dvije godine zabilježen je značajan interes studenata za navedeni studij, što se očituje u popunjenim kvotama.

Trenutno se provodi upis treće generacije studenata. Više o uvjetima upisa, kolegijima i samom studiju može se pronaći na službenim mrežnim stranicama Pomorskog odjela Sveučilišta u Zadru https://pomorskiodjel.unizd.hr/studijski-programi-pomorskog-odjela/diplomski-studiji/organizacija-u-pomorstvu."

06. rujan 2024 18:37