StoryEditorOCM
Kalelarga35-GODIŠNJAK DOLIJAO POLICIJI

Zadranin dva puta provalio u isti kiosk, sumnjiči ga se za razbojništvo i tešku krađu, a uz sve to bio je i pijan!

Piše I.I.
11. rujna 2019. - 12:37
split_trafika6-010518

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim Zadraninom kojeg se sumnjiči za razbojništvo i tešku krađu u pokušaju.

Naime, 35-godišnjaka se sumnjiči da je u nedjelju oko 21.00 sati u ulici Benka Benkovića u Zadru u kiosku u vlasništvu trgovačkog društva, uz prijetnju noža od 50-godišnje zaposlenice pokušao otuđiti novac, nakon čega se udaljio.

Također je u utorak oko 00.20 sati pokušao provaliti u isti kiosk, ali je ubrzo nakon dojave dolijao policiji jer su ga policijski službenici zatekli u neposrednoj blizini kioska, te je uhićen i priveden u službene prostorije.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 35-godišnjak je u utorak u noći uz kaznenu prijavu zbog pokušaja razbojništava i pokušaja teške krađe predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Kako doznajemo, muškarac je otprije poznat policiji zbog krađa i provala, a u utorak je prilikom provaljivanja drugi puta u isti kiosk bio pijan, te je u krvi imao 1,30 promila. 

16. travanj 2024 14:19