StoryEditorOCM
KalelargaIZA REŠETAKA

Zadranin je tri godine, gotovo svakodnevno pijan, vrijeđao majku, prijetio joj, razbijao namještaj, bacao sjedalice, te lupao šakama po stolu... 

Piše Zadarski.hr
28. veljače 2020. - 09:08

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je u utorak ispitalo privedenog 37-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela nasilje u obitelji.

- Postoji osnovana sumnja da je 37-godišnjak od siječnja 2017. do 24. veljače 2020. u svojoj obiteljskoj kući u Zadru, u kojoj živi s majkom, svjestan da svojim ponašanjem ponižava i ugrožava svoju majku, gotovo svakodnevno u alkoholiziranom stanju vrijeđao ju i prijetio joj pri čemu je razbijao namještaj po kući, bacao sjedalice, te lupao šakama po stolu. Osnovano se sumnja da je 24. veljače 2020. u teško alkoholiziranom stanju prijetio majci zbog čega je ona pozvala policijske službenike, a opisano postupanje je kod oštećenice izazvalo osjećaj povrijeđenosti, poniženosti i nemoći, navode iz Općinskog državnog odvjetništva u Zadru. 

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja djela te opasnosti od utjecaja na svjedoke, a što je sudac istrage prihvatio te osumnjičeniku odredio istražni zatvor.

24. travanj 2024 01:58