StoryEditorOCM

Zamjenik županijskog državnog odvjetnika Denis Sokol: Došlo je do klasičnog oduzimanja prednosti, a prizor nesreće je stravičan!

Piše I.I.
18. kolovoza 2020. - 13:22

Zamjenik županijskog državnog odvjetnika Denis Sokol je u ponedjeljak kasno navečer, na mjestu stravične nesreće u kojoj su poginule dvije sestre u dobi od 5 i 9 godina, dao kratku izjavu za medije u kojoj je objasnio što se na državnoj cesti D-54 točno dogodilo. 

- Došlo je do klasičnog oduzimanja prednosti vozaču s kojim su putovale djevojčice, kazao je Sokol objašnjavajući kako se automobil marke Audi 4 u kojem je 49-godišnji otac prevozio dvije kćerke i još jednu devetogodišnjaku s kupanja, kretao cestom iz Jasenica prema Gračacu dok mu je drugi automobil koji je vozio iz smjera Obrovca prema Sv. Roku, marke Fiat Punto kojim je upravljao 66-godišnji K.T. - oduzeo prednost!

- Vozač Fiat Punta je u automobilu bio sa svojom suprugom. Oduzevši prednost vozaču Audija, Fiat Punto prednjom stranom udara u Audi koji se je zarotirao i završio u smjeru Obrovca. Dvije djevojčice od pet i devet godina poginule su na licu mjesta, a prizor nesreće je stravičan, kazao je zamjenik županijskog državnog odvjetnika.

Automobil u kojem se nalazio otac, njegove dvije kćerke koje su poginule na licu mjesta te devetogodišnjakinja se nakon udara zarotirao i odletio petnaestak metara u smjeru Obrovca i na kraju završio na krovu.  

24. travanj 2024 11:13