StoryEditorOCM
KalelargaPROVEDEN OČEVID

Zapalilo se vozilo na Dugom otoku, automobil je vozio gradski vijećnik Mate Lukić. Ravnatelj Natura Jadere: "Čekamo izvještaj policije..."

Piše I. I.
26. srpnja 2024. - 13:03

Policija je noćas oko 03.10 sati zaprimila dojavu kako je na Dugom otoku na predjelu Velog rata na lokalnoj cesti došlo do požara na automobilu zadarskih registarskih oznaka.

Na mjesto događaja upućeni su policijski službenici kao i druge žurne službe.

Prema prvim informacijama, požar je izbio na vozilu kojim je upravljao gradski vijećnik Mate Lukić (34) koji je upućen na pružanje liječničke pomoći. Kako neslužbeno doznajemo, Lukić je prošao samo s lakšim ozljedama te je otpušten iz bolnice na kućnu njegu. 

Požar na službenom vozilu Natura Jadere ugasili su vatrogasci. 

Policijski službenici na mjestu događaja provode očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su prethodile ovom događaju.

Damir Perić, ravnatelj Natura Jadere rekao je kako ne želi komentirati incident prije nego što policija napravi očevid.

"Čekamo policijski izvještaj kako bismo vidjeli što dalje. Kontaktirao sam policiju i sve mi je poznato, no ne bih se htio upuštati u komentare prije nego što ne dobijemo relevantne podatke o cijelom događaju. Gospodin Lukić je lakše ozlijeđen i mogu samo reći da mi je žao što se sve dogodilo," rekao je Perić.

06. rujan 2024 18:44