StoryEditorOCM
KalelargaSLUČAJ DELMONICO‘S

Završen je natječaj za novog direktora TZ Grada Zadra: evo koliko je kandidata u konkurenciji! Paleka ostaje sa službenom karticom i autom

Piše I.I.
8. prosinca 2023. - 14:16

U srijedu je završen natječaj za direktora Turističke zajednice Grada Zadra koji je 8. studenog bio raspisan na rok od 30 dana.

Iako još uvijek nije poznat konačni broj prijava, jer će se još neko vrijeme pričekati kako bi pristigle i eventualne prijave poštom, na natječaj je, kako doznajemo, pristiglo više prijava.

Podsjetimo kako je bivši direktor Turističke zajednice Mario Paleka dao ostavku nakon prezentacijske večere održane u New Yorku zbog skandaloznih objava Mate Nižića, vlasnika restorana Foša, na društvenim mrežama, koje je zadarska javnost snažno osudila, a samu enogastronomsku prezetnaciju doživjela kao privatnu zabavu Dukićevih prijatelja o javnom trošku.

Paleka je nakon ostavke ostao raditi u turističkoj zajednici i to kao koordinator upravljanja i rukovođenja projektima uz beneficije korištenja službene kartice koje mu je odobrilo Turističko vijeće, ali i automobila kojeg može koristiti dok novi direktor ne stupi na dužnost.

Članovi Turističkog vijeća koje će birati novog direktora su Božulić Mario (djelatnost trgovina), Čurković Jasna (hotelijerska djelatnost), Erslan Slobodan (prometna djelatnost), Grdović Klaudio (privatni iznajmljivač), Milin Dubravko (ugostiteljska djelatnost), Šarin Mirjana (putničke agencije), Šestan Hrvoje (hotelijerska djelatnost) i Švorinić Renato (kulturna djelatnost), a njihov predsjednik je gradonačelnik Branko Dukić.

04. svibanj 2024 05:31