StoryEditorOCM
KalelargaISTRAGA SE ŠIRI

Završena obdukcija na tijelu 54-godišnjeg zaštitara iz noćnog kluba ‘Aqua‘, ali su rezultati tajni! Među gostima kluba kruži snimka sukoba...

Piše B.S.
22. svibnja 2023. - 12:19

Iako je završena obdukcija na tijelu 54-godišnjeg zaštitara koji je preminuo u nedjelju pod još nerazjašnjenim okolnostima u noćnom klubu Aqua u Biogradu, policija u ponedjeljak zbog tajnosti istrage nije mogla otkriti nalaz patologa koji bi utvrdio je li muškarac preminuo od infarkta ili od posljedica sukoba. 

- Obdukcija je završena, no izvidi koje sada opsežnije provodimo su tajni. U sklopu istrage provode se daljnje dokazne radnje i razgovori - rekla je Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije.

Nakon što su temeljem naloga državnog odvjetništva u Zadru u slučaju ‘Aqua‘ provedene hitne dokazne radnje, policija je za sudjelovanje u incidentu u klubu osumnjičila četvoricu mladića u dobi od 31, 30, 24 i 23 godine.

Terete se da su počinili kazneno djelo sudjelovanja u tučnjavi, a još dvojica, 25 godišnjak i 22 - godišnjak za narušavanje javnog reda i mira što je prekršaj.

Prema dosadašnjim informacijama i stanju koje je zatečeno nakon sporne večeri u klubu gdje je razbijen dio inventara, očito je da je u jednom trenutku došlo do masovne tučnjave veće grupe mladića,

Među posjetiteljima kluba čak kruži snimka na kojoj se vidi dio sukoba, tijekom kojeg je u jednom trenutku netko digao stol i - bacio ga. 

Zaštitar je navodno pokušavao smiriti situaciju, nakon čega se srušio, te preminuo na putu za zadarsku Opću bolnicu. 

 

25. travanj 2024 19:00