StoryEditorOCM
KalelargaKRAJ MANDATA

Završila sjednica posljednjeg saziva Županijske skupštine: "Ovo je bio najgori saziv, ne ponovio se. Mene u politici više nećete vidjeti...!"

Piše L.B.
6. travnja 2021. - 13:32

- Ispričavam se ako sam bilo koga uvrijedio u protekle četiri godine ovog saziva Županijske skupštine. Hvala svima na doprinosu u radu – rekao je zadarski župan Božidar Longin u utorak na kraju sjednice Županijske skupštine, posljednje u ovom sazivu. Nisu, međutim, svi bili njegovog mišljenja, pa je vijećnica Ksenija Gregov kazala, među ostalim, da se ispričava tek pojedincima ako ih je uvrijedila, dok drugi nisu zaslužili ispriku.

- Ovo je bio najgori saziv Županijske skupštine. Ne ponovio se. Mene u politici više nećete vidjeti – rekla je Ksenija Gregov, nezavisna vijećnica. U skupštinu je ušla kao vijećnica na listi MOST-a.

Predsjednica Skupštine Nevenka Marinović (HDZ) ustvrdila je da saziv ipak nije bio tako loš, reagirajući na izjavu Ksenije Gregov.

- Birači nikada ne griješe, pa tako ni za ovaj saziv nisu pogriješili – poentirala je Marinović.

Da je bilo „udaraca ispod pojasa” rekao je i HDZ-ov Željko Šoša, dodavši da se to ipak sve zaboravi.

Župan Longin je istaknuo da je županija u četiri godine napredovala puno, da se popela sedam stepenica na ljestvici razvoja županija, da su trenutačno u Zadarskoj županiji u radu projekti vrijedni tri milijarde kuna, te da Zadarska županija ima najveći rast BDP-a u Hrvatskoj.

27. travanj 2024 01:04