StoryEditorOCM
KalelargaDOBRO JE KRENULO...

Zbog aglomeracije još od četvrtka zatvoren za promet dio Puta Murvice, ali od radova i Pfeiffera za sada - ni traga

Piše Zadarski.hr
6. ožujka 2023. - 12:50

Od četvrta je uvedena nova privremena regulacija prometa na Putu Murvice zbog izvođenja radova na aglomeraciji. Od četvrtka nije moguće prometovati od Vatrogasnog doma prema Lidlu, ali radovi još nisu počeli, pa je ulica već četiri dana "uzaludno" blokirana za promet.

Iz Grada Zadra obavijestili su vozače u cestovnom prometu da će zbog izvođenja radova društva Ludwig Pfeiffer Hoch – und Tiefbau GmbH & Co. KG na fekalnoj i oborinskoj kanalizacijskoj mreži u ulici Put Murvice u Zadru od dana 1. ožujka 2023.. (srijeda) na snazi biti privremena regulacija prometa.

Promet ulicom odvijat će se u jednom smjeru prema kružnom toku južnim kolničkim trakom od trgovačkog lanca Lidl do križanja s Ugljanskom ulicom.

Pozvani su svi sudionici u prometu da poštuju privremenu postavljenu signalizaciju i koriste obilazne pravce te su zamoljeni za strpljenje i razumijevanje radi mogućih poteškoća u prometu.

Mnogi vozači zabranu nisu poštivali već su unatoč signalizaciji vozili zatvorenim dionicama ulice, pa je malo reći da proteklih dana na tom dijelu puta Murvice, a i okolnim cestama vlada pravi kaos.

Valjda dio Pua Murvice neće ostati uzaludno zatvoren i narednih dana, s nadom da će radovi konačno i - početi!

image
Jure Miskovic/Cropix/Cropix
image
Jure Miskovic/Cropix/Cropix
image
Jure Miskovic/Cropix/Cropix
02. svibanj 2024 17:04