StoryEditorOCM

Zbog jakog vjetra za sav je promet zatvorena državna cesta Maslenica - Zaton Obrovački

Piše HAK
26. studenog 2022. - 15:45

Zbog jakog vjetra za sav je promet zatvorena državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54), javio je HAK.

Promet je dopušten samo za osobna vozila: autocestom A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za ostala vozila je državnim cestama Gračac-Obrovac-Karin); autocestom A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica (obilazak za ostala vozila je državnom cestom preko Gornjeg Jelenja); Jadranskom magistralom (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdajene; na Paškom mostu.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Na autocesti A7 Rupa-Rijeka zatvoren je izlazni krak čvora Matulji iz smjera graničnog prijelaza Rupa u smjeru Opatije i Pule. Promet je na čvoru Jurdani preusmjeren na Jadransku magistralu (DC8) za Pulu/Opatiju i Matulje.

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za motorna vozila koja nemaju propisanu zimsku opremu i teretnim vozilima s priključnim vozilom u Lici na državnoj cesti DC42 u mjestu Poljanak i na županijskim i lokalnim cestama na području Korenice.

Zbog zimskih uvjeta za sav promet zatvorena je državna cesta DC547 Sveti Rok-Mali Alan, a zbog izvanrednog događaja na državnoj cesti DC36 u mjestu Letovanić vozi se jednim trakom usporeno.

19. travanj 2024 17:54