StoryEditorOCM
KalelargaINCIDENT U NADINU

Zbog napada na novinarku portala Faktograf policija protiv 36-godišnje Ive Perić podnijela prijavu. Izdana joj je i mjera zabrane približavanja

Piše I. N.
17. srpnja 2024. - 10:38

Nakon incidenta u Nadinu gdje je u obiteljskoj kući napadnuta 31-godišnja Melita Vrsaljko, novinarka portala Faktograf i redateljica dokumentarnih filmova, policija je izvijestila kako je protiv 36-godišnje Iva Perić nadležnom sudu dostavljen optužni prijedlog. Prema informacijama iz policije, 36-godišnjakinji je izdana i zaštitna mjera zabrane približavanja i uspostavljanja kontakta s Melitom Vrsaljko.

- Policijski službenici Policijske postaje Benkovac-Obrovac su jučer, 16. srpnja, oko 14 sati postupali zbog dojave o narušavanju javnog reda i mira u Nadinu. Policijskim postupanjem je utvrđeno da je 36-godišnjakinja toga dana došla na adresu prebivališta oštećene, gdje ju je verbalno, a potom i fizički napala, pri čemu joj je mobitel iz ruke bacila na tlo - rekli su u PU zadarskoj, te dodali kako su u daljnjem postupanju sudionice događaja odbile ponuđenu liječničku pomoć.

 

07. rujan 2024 17:33