StoryEditorOCM
KalelargaPROHODNOST CESTA

Zbog olujne bure samo za osobna vozila otvorena autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, cesta Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most

Piše HAK
16. travnja 2022. - 09:15

Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvoreni su: autocesta A1 između čvorova SVETI ROK i POSEDARJE (obilazak za ostale skupine je državnim cestama DC50 i DC27 preko Gračaca, Obrovca i Karina), Jadranska magistrala (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene, državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54), Paški most (DC106), javlja jutros HAK.

Na autocesti A7 Draga-Šmrika, državnoj cesti čvor Križišće-Križišće (DC99), Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog i lokalnoj cesti čvor Križišće-Kraljevica (LC58107) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a između Novog Vinodolskog i Karlobaga dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na dionici između čvorova Kikovica i Delnice rizičnim skupinama vozila (motocikli, autobusi na kat, kamp prikolice, hladnjače i furgoni s metalnim sanducima) preporuča se obilazak dionice državnom cestom kroz Gorski kotar (DC3).

Kolnici su mjestimice mokri i skliski. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog blagdana Uskrsa zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim državnim cestama u Istri i priobalju (zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1) bit će:

u subotu i na blagdan Uskrsa (16. i 17. travnja) od 15 do 23 sata;

na Uskrsni ponedjeljak (18. travnja) od 14 do 23 sata.

25. travanj 2024 22:38