StoryEditorOCM
KalelargaTKO KOGA UHLJEBLJUJE?

Zbog priopćenja na stranici ljubitelja zadarske košarke, gradski vijećnik pokazao neprimjereno ponašanje na društvenim mrežama

Piše I.I.
22. srpnja 2023. - 21:06

Na Facebook stranici KK Zadar fans, koja okuplja preko 15 tisuća pratitelja, objavljeno je priopćenje naziva "Plesliću odlazi". U njemu autor ili više njih izražava svoj stav o radu sportskog direktora košarkaškog kluba Zadar - Denisa Pleslića. U priopćenju se navodi kako "trenutni sportski direktor ne odgovara zahtjevima jednog kluba kakav je KK Zadar". 

Također se spominje kako se sportski direktor hvalio na "račun nečijeg dugogodišnjeg rada", ali i navodi kako je "jasno ko dan tko ga štiti - Meštrović, inače onaj koji trenutno s HDZ-om radi na uhljebljivanju Dade Burčula u NO, nakon što je ubacio i veterana sa "zadivljujućim životopisom i brojem poslovnih kontakata"."

Stranica KK Zadra fans često izbacuje priopćenja u kojima autori izražavaju svoja mišljenja vezana uz poslovanje i funkcioniranje kluba. S tim se mišljenjima netko može i ne mora slagati, a ona mogu i ne moraju biti istinita. Ipak, što god autor ili više njih na svojoj stranici pisali, komentar koji im je uputio Damir Burčul nikako nije primjeren ponašanju jednog gradskog vijećnika.

Naime, citirana rečenica u kojoj se spominje Burčul, izazvala je revolt kod gradskog vijećnika koji je autorima priopćenja u komentaru poručio "J*** vas Dado Burcul u dupe. Klosari bezobrazni".

Gradski vijećnici, i oporbeni i vladajući, više puta su na sjednicama Vijeća dokazali kako bi svi zajedno trebali proći tečaj iz bontona. Jedni drugima često upućuju psovke, deru se i dobacuju pogrdne riječi. Izgleda kako su svoj izričaj "usavršili" i na društvenim mrežama. 

image
Iva/
05. svibanj 2024 03:42