StoryEditorOCM
KalelargaOD 4.10. DO 31.01.

Zbog radova na kanalizaciji uvodi se privremena prometna regulacija na Novom Bokanjcu, u dvije faze...

Piše Zadarski.hr
14. listopada 2021. - 11:44

Zbog radova na izgradnji fekalne i oborinske odvodnje na području Novog Bokanjca od 4.10.2021. do 31.01.2022. posebna regulacija prometa provodit će se u Ulici Hrvatskog sabora, Put Vrela i Put Bokanjca 

Radovi na iskopu i ugradnji fekalne i oborinske odvodnje izvodit će se u dvije faze: U prvoj fazi u Ulici Hrvatskog Sabora i Put Vrela, a u drugoj fazi također u Ulici Hrvatskog Sabora i Put Bokanjca.

Prvo će se postaviti znakovi samo za 1. fazu i pokretni semafori. Postojeće semafori će biti isključeni. Prometovanje će u dijelu ulice Put Vrela biti u potpunosti zabranjeno te će se preusmjeravati preko Tribanjske ulice/Ul. Franje Fanceva. Promet će se po Ulici Hrvatskog Sabora odvijati u jednom traku naizmjenično, regulirano pokretnim semaforima.

Prije početka 2. faze neki će se znakovi premjestiti, a neki nadodati. Ulica Put Bokanjca u dijelu radova bit će u potpunosti zatvorena. Promet će se preusmjeravati putem Ulice Mile Gojasalića ili Skročine ulice. Raskrižje u Ulici Hrvatskog Sabora bit će regulirano tako da se vozi u dvije trake. U drugoj fazi koristit će se postojeći semafori, a privremene autobusne stanice za vrijeme radova obje faze nalazit će se u Tribanjskoj ulici.

26. travanj 2024 03:05